HomePage Forums Themeforest Piizalian – Fast Food Restaurant WooCommerce Theme Unable to create My site Same as shown in the Demo

Topic Resolution: Resolved
Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #3913

    Ok, I have just fixed this issue, please recheck.

    #3929
    Avatarodishaannam
    Supported

    Hi! Drag the widgets feature is not working.

    https://prnt.sc/1wi6ma2

    #3947

    I checked and it’s working fine: https://prnt.sc/1wmqht1

    #4005
    Avatarodishaannam
    Supported

    Hi, Drag the widgets feature is not working. Please have a look on the below link. Click play button to watch the video.

    http://sc.com.ly/show/c470cc68-7adf-4d70-be36-74ee8f20e904

    #4010
    Avatarodishaannam
    Supported

    I have e-mailed you my admin details.Kindly solve this issue.

    #4013

    I checked this issue and it’s stil working normally: https://drive.google.com/file/d/1bJRle7Gkhvs8pTd-3l3WE2C1SQ6rS0kG/view?usp=sharing

    Please check video.

    #4019
    Avatarodishaannam
    Supported

    Hello, now I can access that drag and drop widget feature. Thanks.

    But, again the slider revolution is active on all post and pages. I want to keep the slider only on home page. How to do that? Kindly tell me the steps.

    #4020

    Hi again,

    Please don’t add revolution slider in header, you need to theme this slider in homepage content: https://prnt.sc/1x8q3mc

    #4255
    Avatarodishaannam
    Supported

    Hello, I am facing a major issue for my site.
    After designing my website, many sections are vanishing automatically.

    For example,
    1. In the home page, repeatedly I am adding slider revolution, but now its vanished from my home page automatically.
    2. I had added some products under “Most ordered dishes of ANNAM”, but those products are vanished. See the pic: https://prnt.sc/1yoe7t5

    3. I had kept 5-6 product tabs like breakfast, combo breakfast etc but they are also vanished. https://ibb.co/M74NBcP.

    And, its not happening for the first time, Its already happened 2-3 times. So, please let know what’s the problem or please resolve this issue.

    Looking forward to get quick response.

    #4262

    Hi again,

    I’ve re-added the lost elements for you, please go to the home page edit with Elementor and correct it.
    After editing, please save this homepage as a template so that your edits will not be lost: https://ibb.co/6s9P0kg

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.